top of page
DEN KOMPLETTE BARLØSNING
Vi sørger for det hele!
Vores løsning til dig som ikke ønsker at stå for praktiske gøremål selv, men blot vil læne dig tilbage og lade os stå for det hele.
 
Vi medbringer alle ingredienser af høj kvalitet inkl. glas, isterninger og en bar i moderne design.

Den komplette barløsning

5 VALGFRI COCKTAILS
Efter mange år i cocktail branchen er vi ikke bange for at kalde os selv for cocktailnørder så det driver! Vi tager en dialog om cocktail menuen så vi sikre os at I får netop de cocktails I drømmer om til jeres næste fest.
Råvarer af den bedste kvalitet sikre det bedste resultat, derfor anvender vi kun førende produkter som Beefeater Gin, Kraken Spiced rom, Absolut Vodka, Havana Club rom, José Cuervo tequila, Jim Beam bourbon og Bad Boy Coffee Liqueur.
 
Herudover laver vi hjemmelavede sirupper og anvender kun økologisk frugt.
 
 
KOMPETENTE & SERVICE-MINDED BARTENDERE
Vi har det fint med vores størrelse på 20 mand, det betyder nemlig at bartendere kender hinanden fra barmiljøet. For dig og dine gæste betyder det især, at en god stemning bag baren smitter af på lokalet. Det er altafgørende for os.
 
 
FLOTTE MOBILE BARER I MODERNE DESIGN
Selve baren har naturligvis en stor betydning for helhedsindtrykket, derfor går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten her. Flotte hvide barer står stabilt og passer til enhver anledning, både i private hjem og hos virksomheder.
Kontakt os for et tilbud der er skræddersyet efter netop dine ønsker og behov.
 
 
 
 
I kan også altid ringe på telefonnummer 22 51 39 65
”Jeg går højt op i, at vi har en god dialog med vores kunder, efter snart 10 år i branchen ved jeg, at ingen arrangementer er ens. Mulighederne på markedet er i dag mange, og jeg tror på at vi skiller os ud ved at kunne tilbyde en sublim kundeservice og kompromisløs kvalitet på en afprøvet model for planlægning og eksekvering"

                                                                 - Michael Dyrum, ejer Din Private Bartender
bottom of page