top of page
Liv kastrup-4037.jpg

LEJ EN BARTENDER

FORKÆL DINE GÆSTER MED FRISKE COCKTAILS OG EKSTRA GOD STEMNING TIL DIN NÆSTE FEST

Lej En Bartender - værd at vide

Vi har gennem årene planlagt utallige fester; runde fødselsdage, bryllupper, receptioner, studentergilder, julefrokoster og alt derimellem.

Med viden og erfaring har vi udviklet vores Lej en Bartender-koncept, som skaber den altafgørende tryghed der skal til, når en mindeværdig begivenhed skal markeres med lækre cocktails.

 

Måske er det første gang du skal planlægge en større privat fest? Heldigvis er det ikke første gang vi gør det, og det kan vores kunder mærke. Herunder kan du læse nærmere om processen i vores Lej en Bartender-koncept.

 

Ønsker du hellere en Komplet Barløsning kan du læse mere her.

flay-lay-cocktail-essentials-with-shaker-copy-space.jpg

1

Via mail eller meget gerne telefon tager vi en snak om jeres fest og hvilke ønsker I har til cocktails. Vi kommer selvfølgelig med forslag der matcher sæsonen og sørger for at udvalget er varieret.

2

I modtager en tilpasset indkøbsliste med mængder, anbefalinger til mærker, glas samt online bestilling af isterninger. Varerne kan nemt handles online på Bevco.dk eller Nemlig.com.

3

Vores erfarne bartendere møder op i god tid og giver jer en sublim cocktailoplevelse med smil og god stemning. Er festen godt i gang efter aftalt tid? Vi tilbyder altid forlængelse til standard timepris.

Priser

Gennemsigtighed er vigtigt, derfor sender vi gerne et prisoverslag på indkøbene, inkl. isterninger så I kender den samlede pris.

Priseksempler inkl. 4 timers cocktailservering og 1 time til klargøring af bar, moms og indkøb

 

1 bartender ved 40 gæster: 7.700 kr. 

2 bartendere ved 80 gæster: 11.000 kr. 

3 bartendere ved 120 gæster 15.700 kr.

bottom of page